Jelentkezés

A jelentkezés menete a következő:
Töltsd ki az alábbi űrlapot, a kötelezően megadandó adatok külön jelölve vannak, anélkül nem tudjuk elfogadni a jelentkezésedet! Kérjük a valós adataidat add meg, és olyan email címet, amit rendszeresen olvasol, mert ide fogod a választ kapni, ha a szervezők elfogadták a jelentkezésedet!
A jelentkezés gombra kattintva az adataidat emailben elküldi a rendszer a szervezőknek, ez azonban még nem jelenti a jelentkezésed feldolgozását, elfogadását is! A jelentkezésed elbírálásáról hamarosan emailben kapsz értesítést, kérjük légy türelemmel!

Kérjük, hogy mindenki olyan hetet válasszon, amikor vasárnaptól vasárnapig jelen tud lenni!
Az olyan segítők, akik még nem ismerkedtek meg a “srácokkal”, azokkal mindenképpen szeretnénk találkozni egy rátzos szombaton, kérjük, hogy ők csak ezután jelentkezzenek!

FIGYELEM!
FONTOS!

A táborok helyszíne Nagyvenyim, ami Dunaújváros mellett található! A tábor a ciszterci rendház épületében lesz, a pontos cím: Nagyvenyim, Táncsics u. 6.

A jelentkezési határidő: 2017. június 21. éjfél
A 2017. évi nyári hetek dátumai:

Táborvezető Szabad hely
Első hét: 2017. július 02. – 2017. július 09. 25 fő
Második hét: 2017. július 09. – 2017. július 16. 25 fő
Harmadik hét: 2017. július 16. – 2017. július 23. 25 fő
Negyedik hét: 2017. július 23. – 2017. július 30. 25 fő

A jelentkezéshez megadott adatokat csak a nyári táborok és az évközi programok szervezéséhez használjuk fel, azokat harmadik félnek soha nem adjuk ki.

[cforms name=”Jelentkezés 2017″]

Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.